Naar inhoud

Artikel: Ontdek de voordelen van barnsteen sieraden voor kinderen: Een echte must-have voor elk kind!

Ontdek de voordelen van barnsteen sieraden voor kinderen: Een echte must-have voor elk kind!
baby sieraden

Ontdek de voordelen van barnsteen sieraden voor kinderen: Een echte must-have voor elk kind!

Ontdek de voordelen van barnsteen sieraden voor kinderen: Een echte must-have voor elk kind!

Welkom bij Jean's goods, waar we prachtige natuurlijke baby en peuter sieraden aanbieden. Onze barnsteen sieraden zijn niet alleen schattig, maar ook doordrenkt met de kracht van Moeder Natuur.

In ons assortiment hebben wij de barnsteen ketting van 32 cm en de barnsteen armband van 14 cm van het merk Amberos. Amberos komt uit Litouwen waar het originele barnsteen wordt vervaardigd. De barnsteen sieraden zijn handgemaakt van 100% natuurlijke Baltische barnsteenstenen van de hoogste kwaliteit. Ze geloven in het behoud van de natuurlijke schoonheid van barnsteen en gebruiken geen kunstmatige kleurstoffen of chemicaliën in hun productieproces.

We begrijpen hoe belangrijk het is om je baby een warme en liefdevolle start te geven, en daarom zijn onze barnsteen sieraden de perfecte keuze. In deze blog gaan we dieper in op de werking van barnsteen en hoe het de start van je kleintje kan verbeteren.

Waarom is barnsteen zo bijzonder?

Barnsteen is al eeuwenlang een gewaardeerde schat en wordt vaak geassocieerd met helende eigenschappen. Het staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt om pijn en ongemak bij baby's te verlichten. Tegenwoordig wordt barnsteen veel gebruikt bij baby's en peuters om pijnverlichting te bieden bij doorkomende tandjes.

Hoe werkt Barnsteen?

Barnsteen is een natuurlijk hars dat in de loop van miljoenen jaren versteend is. Door de warmte van de huid komt een natuurlijk analgetisch middel genaamd barnsteenzuur vrij. Dit kan helpen bij het verzachten van pijn tijdens het doorkomen van de tandjes

Hoe veilig is de barnsteen ketting en armband?

Veiligheid staat bij Jean's goods voorop, en dat geldt ook voor onze barnsteen baby sieraden. Onze barnsteen baby armbanden en kettingen zijn voorzien van een veiligheidssluiting die gemakkelijk te openen is. Mocht de armband gaan knellen dan gaat de sluiting los. Bovendien zijn ze zorgvuldig geknoopt tussen elke kraal. Mocht de ketting of armband breken zullen de kralen niet los schieten.

Varianten barnsteen sieraden met edelstenen

De barnsteen sieraden van Jean's goods zijn er in verschillende varianten. Naast de babysieraden van barnsteen bieden wij ook varianten aan met edelstenen, namelijk met Rozenkwarts en Aventurijn. Deze zijn werkelijk uniek!

Rozenkwarts en barnsteen: De delicate rozenkwartsstenen gecombineerd met barnsteen creëren een sieraad met een zachte, kalmerende energie. Rozenkwarts staat bekend om liefde en emotioneel welzijn, terwijl barnsteen traditioneel wordt gewaardeerd om zijn rustgevende eigenschappen. Samen vormen ze een harmonieuze combinatie die rust en sereniteit brengt.

"Roze quartz, ook wel bekend als rozenkwarts, is een populaire edelsteen en een variëteit van het mineraal kwarts. Het staat bekend om zijn zachte roze tot lichtroze kleur en wordt vaak gebruikt in sieraden en edelsteentherapie vanwege de veronderstelde emotionele en spirituele eigenschappen. Roze kwarts wordt geassocieerd met liefde, compassie en emotioneel welzijn. Het wordt vaak gebruikt om positieve energie en liefdevolle vibraties te bevorderen, en sommigen geloven dat het kan helpen bij het genezen van emotionele wonden en het bevorderen van innerlijke rust."

Aventurijn en barnsteen: Aventurijn is een steen die wordt geassocieerd met welvaart en geluk. Wanneer gecombineerd met barnsteen, creëert het een sieraad dat zowel vreugde als sereniteit in je leven brengt.

"Aventurijn is een mineraal dat behoort tot de kwartsfamilie en komt voor in verschillende kleuren, waarbij groen de meest voorkomende is. Het dankt zijn naam aan het Italiaanse woord "a ventura," wat "op goed geluk" betekent, vanwege de veronderstelde positieve invloeden op het geluk en welzijn van mensen. Het wordt geassocieerd met voorspoed, welvaart en geluk, en sommigen geloven dat het kan helpen bij het verlichten van stress, het bevorderen van emotionele balans en het aantrekken van positieve energie."

We hopen dat deze blog je heeft geïnspireerd om meer te leren over barnsteen en de prachtige sieraden die beschikbaar zijn voor je kleintje. Als je vragen hebt of meer informatie wilt over onze barnsteen baby sieraden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

 

Liefs,

Jeanine

 

 

Barnsteen Baby - Babyarmbandje - Barnsteen armband - Barnsteen Ketting.

 

 

Meer lezen

Wollen Drogerballen in de Droger, Wasdrogerballen Gemaakt van Wol.
Drogerballen

Ontdek de voordelen van wollen drogerballen.

De blog "Ontdek de Voordelen van Wollen Drogerballen" introduceert deze milieuvriendelijke alternatieven voor chemische wasverzachters en droogtrommelvellen. Gemaakt van 100% natuurlijk wol, bieden...

Meer informatie